Squash- og potetgrateng
Ingredienser kan kjøpes på altShop
Av: Vegard
Type oppskrift: Middag
Ingredienser
- 500 gram poteter
- 4 squash
- 1 boks cottage cheese
- 4 egg
- 1 ss timian
- 2 hvitløksfedd
- 3 ss hakket gressløk
- 2 ss hakket basilikum
- olivenolje
- salt og pepper
Instruksjoner
- Skrell poteter, skjær dem i biter, og kok de i ca 20 minutter. Sil av vannet.
- Kutt opp squash i biter, og stek i litt olivenolje, hvitløksfedd og timian i ca 15 minutter.
- Miks squash og potet i en food processor.
- Tilsett egg, ett av gangen.
- Tilsett cottage cheese, urter og 3 ss olivenolje.
- Smak til med salt og pepper.
- Hell over i en smurt form.
- Stekes i 30-35 minutter på 200 grader varmluft.
- Kan serveres med en god salat.