Biff stroganoff er alltid en sikker vinner rundt middagsbordet. Oppskrift finner du under.
Denne oppskriften er utrolig enkel å lage. Det tar ca 30 minutter fra du finner frem råvarene, til retten står serveringsklar på bordet.
Det kan være lurt å sette på risen i begynnelsen, siden denne ordner seg selv. Bruker du en ris som kun trenger 10 minutter koketid, så kan du vente litt med å koke denne.
Ellers så er det ikke så mye å tenke på. Start øverst i oppskriften, så vil alt gå knirkefritt.
Under finner du oppskrift på en meget god biff stroganoff.
Biff stroganoff
Forberedelse
Koke-/steketid
Total tid
Oppskriften holder til 2 voksne og 1 barn.
Av: Vegard
Type oppskrift: Middag
Serveringer: 3
Ingredienser
- 500 gram biffkjøtt
- 1 stor løk
- 1-2 ss tomatpuré
- 4-5 store champignon
- 2 dl kraft (f.eks kyllingkraft)
- 2 dl rømme
- 125 gram ris (én boil-in-bag, f.eks basmati)
- Salt og pepper
Instruksjoner
- Skjær kjøttet i biter/strimler og stek det på høy varme i smør. Legg kjøtt i en gryte.
- Skjær opp løk, og stek det brunt. Legg i gryte.
- Tilsett 1-2 ss tomatpuré.
- Kutt opp champignon i små skiver og legg de i gryten.
- Tilsett kraften og rømme.
- Kok 4-5 minutter.
- Serveres med ris og tomater.