Her får du en nydelig bondeomelett med masse snadder.
Bondeomelett med søtpotet og mozzarella
Forberedelse
Koke-/steketid
Total tid
Serveringer: 2
Ingredienser
- 1 hakket løk
- 1 stor søtpotet, kokt
- 1 ts olje til steking (jeg bruker kokosolje. Den setter ikke smak)
- 1 rød paprika
- 4 egg
- 1 ts gressløk
- en klump fersk mozzarella
- 5 ss vann
- salt
- pepper
- noen ss hakket persille
Instruksjoner
- Kok potetene litt møre. Del de opp i terninger, så reduseres koketiden. Prøv med 10 minutter og smak.
- Stek løk i litt olje på stekepanne på middels varme i noen minutter.
- Tilsett paprika og potet på slutten av steketiden.
- Tilsett egg, salt, pepper og gressløk i en blender, og bland eggene sammen i noen sekunder (eventuelt kan du bruke en håndvisp).
- Hell blandingen over i pannen, og la stå i 5-6 minutter på middels varme. Rør litt forsiktig rundt noen ganger, slik at alt stivner.
- Legg på mozzarella og frisk persille før servering.