Stekt ris er alltid godt. Hvis du kombinerer med kylling i tillegg, så får du en middagsrett som jeg nok vil tro faller i smak hos de fleste.
Stekt ris med kylling
Ingredienser
- 2 dl ris
- 1 løk
- 1 paprika
- 1 tomat
- 2 hvitløksfedd
- 2 store kyllingfileter
- litt smør til steking
- ½ ts pepper
- ½ ts salt
- ½ ts chilipulver
Instruksjoner
- Kok ris (se fremgangsmåte på pakken).
- Hakk opp løk, paprika og tomat.
- Finhakk hvitløk.
- Del kyllingfileten i mindre biter.
- Stek/brun kyllingfilet i panne med smør. Tilsett krydderet (pepper, salt, chili).
- Fjern kyllingen fra panna, og stek løk og paprika i ca 5 minutter på middels varme.
- Tilsett så tomat og ferdig kokt ris.
- Tilsett så til slutt kyllingen, og la det trekke på svak varme i ca 8-10 minutter med lokk.